На рейсі Turkish Airlines під час польоту помер пілот літака

Джерело: Sky News

Під час рейсу Turkish Airlines з Сіетла (США) до Стамбула (Туреччина) на борту несподівано помер пілот літака, через що здійснили аварійну посадку.

Чоловік втратив свідомість незабаром після зльоту. Екіпаж надав невідкладну допомогу 59-річному пілоту та намагався реанімувати його, проте чоловік помер ще до того, як літак приземлився.

Літак перенаправили до Нью-Йорка і другий пілот здійснив посадку.

Прессекретар авіакомпанії Ях’я Устюн розповів, що пілот Ілчехін Пеліван працював в авіакомпанії з 2007 року і не мав проблем зі здоров’ям. Він також пройшов медичний огляд на початку цього року.

У Turkish Airlines додали, що пасажири продовжують подорож із Нью-Йорка.

13 жовтня мережею поширили відео, як російські військові розстріляли дев’ять українських захисників, які нібито здалися у полон у Курській області. Проте інформацію щодо того, що українські військові опинилися у відносному тилу заперечили, сказавши, що насправді росіяни прорвали тил.

Канадський музикант і продюсер Дерік Віблі, вокаліст і автор текстів пісень гурту “Sum 41” випустив мемуари “Ходяча катастрофа: Моє життя крізь рай і пекло”, у яких розповів про сексуальне та словесне насильство з боку колишнього менеджера його групи Грейга Норі.

У Дніпрі виник конфлікт між Сергієм Положаєм, генеральним директором компанії з виробництва металопластикових вікон Steko, та представниками ТЦК та СП. Про цей інцидент розповів сам бізнесмен.

Після поширення дезінформації про начебто “поїдання” мігрантами в США домашніх тварин, кандидат на президентську посаду від республіканців Дональд Трамп знову вдається до поширення неправдивих заяв про “венесуельські банди”, які нібито захопили будинки в штаті Колорадо.

США здійснили авіаудари по таборах угруповання “Ісламська держава” на території Сирії, повідомило Центральне командування США. Удари відбулися в п’ятницю, 11 жовтня, однак точне місце їхнього проведення не було уточнене.