Ворог вдарив по Одещині балістикою: шестеро загиблих

Джерело: Офіс Генпрокурора

Пізно ввечері 9 жовтня російські війська вдарили по Одещині балістичними ракетами. Внаслідок чергового обстрілу портової інфраструктури у регіоні шестеро загиблих та восьмеро поранених.

Згідно з даними слідства, 9 жовтня ввечері армія РФ завдала ракетних ударів по портовій інфраструктурі Одещини.

Внаслідок атаки шестеро осіб загинуло та восьмеро отримали множинні поранення, їх госпіталізували до лікарні.

Також пошкоджено цивільне суховантажне судно під прапором Панами.

Огляд триває, дані стосовно остаточної кількості загиблих та постраждалих, а також повного переліку руйнувань та пошкоджень встановлюються, – зазначили у повідомленні.

Додамо, російські окупанти третю ніч поспіль атакували Одеську область безпілотниками. Унаслідок атаки вночі 9 жовтня є постраждалі та пошкодження.

Оновлено. 23:50.

Голова ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість поранених внаслідок російського ракетного обстрілу збільшилася до 11 осіб. Семеро осіб у важкому стані. Лікарі надають всю необхідну допомогу постраждалим.

9 жовтня міністр оборони Рустем Умєров зустрівся з президентом Франції Емманюелем Макроном. Вони спільно заслухали доповідь керівництва навчального центру, де проходить підготовку наш підрозділ, який у Франції називають бригадою Анни Київської.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 9 жовтня. З початку доби на цей час зафіксовано 119 бойових зіткнень.

Пізно ввечері 9 жовтня російські війська вдарили по Одещині балістичними ракетами. Внаслідок чергового обстрілу портової інфраструктури у регіоні шестеро загиблих та восьмеро поранених.

9 жовтня ударна група угруповання сил та засобів Військово-Морських Сил Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України атакували базу зберігання БпЛА типу “Шахед” на території РФ.

9 жовтня міністр оборони Рустем Умєров розповів про новий етап співпраці між Україною та Францією у сфері оборони.