Crocs оголосив про створення кроксів для собак

Джерело: People

Бренд взуття Crocs повідомив про створення лінійки кроксів для собак.

Новий вид взуття компанія створила спільно з BARK – виробником іграшок для собак.

Ідея створення кроксів для собак виникла після того, як любителі цього виду взуття почали просити створення лінійки для собак, надсилаючи компанії фото своїх улюбленців у кроксах.

Pet Crocs надійдуть у продаж 23 жовтня. Придбати взуття для свого собаки можна буде на офіційному вебсайті бренду.

Як і в кроксах для людей, на взутті для собак будуть отвори для джитбітсів (аксесуари для кроксів) та логотип бренду. Взуття для собак матиме три розміри – великий, середній та малий. Крокси призначені для собак вагою до 36 кг.

Крокси для собак виготовлятимуть у двох кольорах, які світяться у темряві – Green Slime та Pink Dragon Fruit.

Прикордонна поліція Хорватії, ймовірно, спалює паспорти, телефони та одяг мігрантів, які прагнуть потрапити на територію Європейського Союзу.

Укрпошта вже відправила 20 000 повісток військовозобов’язаним. Генеральний директор компанії Ігор Смілянський зазначив, що повістки продовжують доставляти і на сьогодні.

Наразі працюють всі дев’ять блоків атомних електростанцій, що підконтрольні Україні. Це сталося після того, як Енергоатом вивів з планово-попереджувального ремонту ще один енергоблок АЕС на 11 днів раніше запланованого терміну.

Британська фірма споживчих товарів Unilever заявила в четвер, 10 жовтня, що завершила продаж свого російського бізнесу Arnest Group, місцевому виробнику парфумерії, косметики та товарів для дому.

Верховна Рада України ухвалила в другому читанні законопроєкт щодо підвищення податків, залишивши розмір військового збору  на рівні 1,5%. Текст передбачає значні зміни в оподаткуванні на період воєнного стану, однак не включає раніше запропонованого підвищення військового збору до 5%.