Трамп знову відмовився від дебатів з Гарріс у жовтні

Джерело: Reuters

Колишній президент США Дональд Трамп знову відмовився брати участь у дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, запланованих на жовтень. Його рішення було озвучено після того, як телеканал Fox News запросив обох кандидатів до участі у другому раунді дебатів, який мав відбутися 24 або 27 жовтня.

У заяві телеканалу йшлося про те, що другі дебати нададуть можливість кандидатам висловити свої заключні аргументи. Однак Трамп у своїй соціальній мережі Truth Social зазначив, що “реваншу не буде” і назвав дебати на цьому етапі непотрібними.

Це вже друга відмова Трампа від участі у дебатах. Перший раунд відбувся 10 вересня, після чого Трамп оголосив, що до виборів 5 листопада додаткових дебатів не буде. Раніше він також відхилив запрошення телеканалу CNN на дебати 23 жовтня, яке Гарріс прийняла.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада.

Росія змушує африканських жінок, яких обманом привезла до країни, виготовляти безпілотники для війни проти України.

Мелінда Френч Гейтс, колишня дружина Білла Гейтса, оголосила про створення нового фонду з бюджетом 250 мільйонів доларів для покращення психічного та фізичного здоров’я жінок.

В понеділок НАТО розпочне свої щорічні ядерні навчання, про що заявив в четвер, 10 жовтня, генеральний секретар альянсу Марк Рютте на тлі загостреної ядерної риторики президента Росії Володимира Путіна.

Цього тижня вручення Нобелівських премій з хімії та фізики викликало дискусії щодо домінування компанії “Google” у сфері штучного інтелекту та визнання досягнень у галузі інформатики. Google є лідером у дослідженнях ШІ, але стикається з конкуренцією від Microsoft і OpenAI, а також з посиленим контролем регуляторів США.

У четвер, 10 жовтня, один з найбільш відомих та титулованих тенісистів світу, іспанець Рафаель Надаль оголосив про завершення кар’єри.