Вийшов тизер фільму «Wicked: Чародійка» з Аріаною Ґранде

Джерело: Wicked Movie

Вийшов перший тизер фільму “Wicked: Чародійка”, який є кіноадаптацією бродвейського мюзиклу, зі співачкою Аріаною Ґранде в головній ролі.

“Wicked: Чародійка”  це адаптація мюзиклу 2003 року, в якому докладно описано передісторію Ельфаби та Галінди до того, як вони стали відомі як Зла відьма Заходу та Галінда Добра.

Фільм складатиметься з двох частин. Перша частина вийде 21 листопада, а продовження очікується в листопаді 2025 року.

Активісти руху Demand наклеїли фотографію матері з дитиною, зроблене в секторі Гази, на картину Пабло Пікассо в Національній галереї в Лондоні.

Навіть після виявлення порушень діти продовжують скаржитись на умови у навчально-реабілітаційному закладі. Зокрема, їм не вистачає їжі. Один з вихованців розповів, що підпрацьовує у сфері ритуальних послуг.

Міністр оборони Фінляндії Антті Хяккянен уповноважив Оборонні сили країни підписати рамкову угоду про закупівлю пристроїв для захисту від збоїв у роботі GPS.

Суд у Якутії засудив місцевого жителя Віктора Саввінова до 20 років колонії суворого режиму за два нові вбивства. Раніше чоловіка відбував покарання за вбивство, але його помилували за згоду приєднатись до російської армії.

10 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову щодо виключення народних депутатів Андрія Одарченка та Артема Дмитрука зі складу парламентських комітетів.