«Це завжди однаково»: Аль Пачіно розповів про батьківство у 84 роки

Джерело: People

Американський актор італійського походження Аль Пачіно, відомий ролями у фільмах “Хрещений батько”, “Запах жінки”, “Дім Ґуччі”, днями випустить автобіографічну книгу. У ній, зокрема, актор згадує про своїх дітей.

У нових мемуарах “Синочок”, які вийдуть 15 жовтня, 84-річний Пачіно з любов’ю пише про свої чотирьох дітей: 34-річну Джулі, 23-річних близнюків Антона та Олівію і 16-місячного Романа.

Джерело: Michael Buckner/Variety/Penske Media/Getty

Оскароносний актор розповів про любов, яку він відчуває до своїх дітей.

“Це так чудово – мати дітей. Що стосується мене, я любив це. Це змінило мене, якщо хочете, на краще. Це змінило мене на все життя. І сама думка про те, що ти зосереджуєшся на інших людях, які випадково стали твоїми дітьми… це і є любов”.

У червні 2023 року в Пачіно народився наймолодший син. Коли його запитали, чим відрізняється батьківство цього разу, він відповів:

“Це завжди однаково. Це маленьке диво. Це все, що я можу сказати. Мені це подобається, я дуже щасливий, що бачу своїх дітей. Це чудово”.

Джерело: Instagram/@nooralfallah

Відповідаючи на запитання, чи стоїть Роман за його рішенням написати мемуари, Пачіно сказав:

“Це одна з причин, звичайно. І це була своєрідна кампанія для мене, щоб залишитися тут трохи довше, якщо це можливо”.

У книзі “Синочок” Пачіно розповідає про свій шлях – від життя з матір’ю, бабусею та дідусем в орендованій квартирі в південному Бронксі до становлення як одного з найвідоміших акторів свого покоління. Він поділиться також історіями зі знімальних майданчиків.

Книжка вийде 15 жовтня у видавництві Penguin Press і вже зараз доступна для попереднього замовлення.

  • Американський актор італійського походження Аль Пачіно напередодні виходу автобіографічної книжки розповів, що під час пандемії COVID-19 був за крок від смерті.

Норвегія вирішила виділити до 967 млн крон (близько $89,9 млн) на чотири нові проєкти для збільшення виробництва ракетних двигунів та компонентів для вибухівки.

Міністр оборони Йоав Галант заявив, що удар Ізраїлю по Ірану у відповідь на його атаку минулого тижня буде “смертоносним, точним і несподіваним”.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 11 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

Пізно ввечері 9 жовтня Росія вдарила балістичною ракетою по Одеському району, внаслідок чого загинули вісім осіб, а 11 отримали поранення. Як виявилось, окупанти також знищили гуманітарний вантаж для Палестини.

Українські військові медики щодня ризикують життям під обстрілами, щоб вчасно дістатися до поранених, стабілізувати їхній…