«Укрпошта» та «Нова пошта» привітали одна одну з професійним святом

Джерело: Букви

Вчора, 9 жовтня, у Всесвітній день пошти “Укрпошта” та “Нова пошта” обмінялись привітаннями, створивши одна для одної марки.

“”Укрпошто”, поштові марки – це твоя стихія, але сьогодні, у День пошти, ми створили єдиний екземпляр спеціально для тебе. P.S.: можемо відправити на пам’ять, напишіть потрібне відділення НП”, – написали у “Новій пошті”.

Фото: “Нова пошта”

Згодом в “Укрпошті” відповіли:

“Зі Всесвітнім днем пошти, “Нова пошто”. Зробили для тебе справжню марку. Ходи на Хрещатик, 22 – обміняємося подарунками”.

Фото: “Укрпошта”

Користувачі з гумором відреагували на таку комунікацію й також привітали компанії.

10 жовтня міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба пояснив, що російські війська відновили та посилили обстріли портової інфраструктури України, аби знизити експортний потенціал нашої країни.

Норвегія вирішила виділити до 967 млн крон (близько $89,9 млн) на чотири нові проєкти для збільшення виробництва ракетних двигунів та компонентів для вибухівки.

Міністр оборони Йоав Галант заявив, що удар Ізраїлю по Ірану у відповідь на його атаку минулого тижня буде “смертоносним, точним і несподіваним”.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 11 жовтня заходи обмеження споживання не прогнозуються. Водночас у компанії закликали споживати електроенергію ощадливо.

Пізно ввечері 9 жовтня Росія вдарила балістичною ракетою по Одеському району, внаслідок чого загинули вісім осіб, а 11 отримали поранення. Як виявилось, окупанти також знищили гуманітарний вантаж для Палестини.