Російський губернатор витер шмарклю об підопічну, коли та доповідала

Джерело: Mash

Губернатор Забайкальського краю РФ Олександр Осипов поколупався в носі, а потім витер палець об начальницю лісництва Олену Шаляпіну.

Зазначається, що чиновниця в цей час доповідала про ситуацію з пожежами в Забайкаллі. На кадрах видно, як Осипов колупається в носі, а потім витирає руку об рукав Шаляпіної і гладить її по плечу кілька разів.

Пізніше представник телеграм-каналу, що опублікував це відео, зателефонував главі регіону і запитав, навіщо він витер руку об чиновницю. Однак Осипов відмовився відповідати на запитання і кинув слухавку. У приймальні ж губернатора порадили передзвонити наступного дня, або надіслати офіційний запит.

  • Чеченський лідер Рамзан Кадиров звинуватив російських законодавців із сусідніх регіонів у спробі замовити його вбивство та пригрозив їм “кровною помстою”, якщо вони не доведуть протилежне.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 10 жовтня. На даний час відбулося 114 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні є ситуація на Лиманському, Покровському та Курахівському напрямках.

10 жовтня Рада прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо порядку проходження військової служби за контрактом іноземцями та особами без громадянства у Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту та Національній гвардії України (реєстр. №12023).

Британський актор, володар трьох премій “Оскар” в категорії “Найкраща чоловіча роль” у фільмах “Моя ліва нога”, “Нафта” та “Лінкольн” Денієл Дей-Льюїс оголосив про повернення в кіно після семирічної паузи.

НЕК “Укренерго” нині вже накопичило трикратний, порівняно з нормативним, запас ремонтного обладнання, у межах підготовки до опалювального сезону, запевнив т.в.о. голови правління компанії Олексій Брехт.

Космічний телескоп James Webb від NASA/ESA/CSA сфотографував зоряне скупчення Westerlund 1, розташоване в сузір’ї Жертовника у галактиці Чумацький Шлях.