Американська блогерка Нара Сміт знялась в сукні від українського бренду

Джерело: Букви

Американська блогерка та модель Нара Сміт, яка є однією з найпопулярніших інфлюенсерок світу, знялась в сукні українського бренду J’amemme.

Вона часто знімає відео, в яких готує страви у дизайнерському вбранні. Для одного з роликів вона обрала сукню від бренду J’amemme, вартістю приблизно 1 250 доларів США.

@naraazizasmith

soo good! 🫶🏽 #easyrecipe #homecooking #fypツ #momtok #toddlersoftiktok #juice

♬ La vie en rose (Cover Edith Piaf) – 田东昱

У відео вона готує фруктовий напій.

  • Актриса Ешлі Парк, яка грає Мінді Чень у серіалі “Емілі в Парижі”, знялась у серіалі у капелюсі від українського дизайнера Руслана Багінського.
  • Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Протягом дня, 11 жовтня, армія РФ здійснила 98 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 216 вибухів. 

Репер Шон Комбз, відомий під сценічними іменами Puff Daddy, P. Diddy та Diddy, постане перед судом за звинуваченнями в секс-торгівлі та рекеті в травні наступного року.

Влада німецького міста Кельн евакуювала три лікарні та тисячі будинків після того, як під час будівельних робіт у новому медичному містечку виявили бомбу часів Другої світової війни, яка не розірвалася.

Збірна України з футболу перемогла команду Грузії в 3-му турі Ліги націй у Познані з рахунком 1:0. 

Генеральний директор Tesla Ілон Маск представив робо-таксі Cybercab і оголосив про плани запровадити автономне водіння на автомобілях Model 3 і Model Y у Каліфорнії та Техасі до наступного року.