OnlyFans за 8 років виплатив творцям контенту $20 мільярдів

Джерело: Bloomberg

OnlyFans, сервіс, яким користуються секс-працівники, з моменту свого заснування у 2016 році виплатив 20 мільярдів доларів понад 4 мільйонам творців контенту, як повідомила гендиректорка компанії Кейлі Блер.

Вона зазначила, що платформа дозволяє своїм 400 мільйонам клієнтів самостійно обирати, що переглядати. Блер також додала, що більш ніж половина доходів компанії надходить від мікротранзакцій, а не від підписок.

“Порно в інтернеті безплатне. Я думаю, що причина, чому люди платять за OnlyFans, полягає в тому, що вони хочуть взаємодіяти з цими конкретними творцями. Це пов’язано з можливістю налаштовувати, а також просити конкретний контент”, – каже гендиректорка.

TikTok звільнив сотні співробітників по всьому світу, здебільшого у підрозділі модерації контенту, який більше покладатиметься на штучний інтелект (ШІ).

З початку доби, 12 жовтня, станом на 22:00 вже зафіксовано 153 бойових зіткнення.

Інсайдери моди висловили занепокоєння тим, що попередній прогрес, досягнутий у напрямку інклюзивності розміру в галузі, скорочується.

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск оголосив про плани тимчасово зупинити право на притулок у рамках нової міграційної стратегії для боротьби з нелегальною міграцією.

В США в штаті Пенсільванія група дітей і дорослих потрапила ​​в лікарню після вживання “токсичних грибів”.