Трамп випереджає Гарріс щодо питання вирішення війн в Україні та Ізраїлі – WSJ

Джерело: The Wall Street Journal

Колишній президент Дональд Трамп має перевагу над віцепрезиденткою Камалою Гарріс щодо того, хто краще впорається з вирішенням війн Росії в Україні та на Близькому Сході, про що свідчить опитування.

Згідно з опитуванням WSJ, Трамп випереджає Гарріс в семи штатах на 11% щодо того, хто найкраще здатний впоратися з війною Росії в Україні. 

Трамп також має перевагу на 48% проти 33% над Гарріс щодо того, хто краще підходить для ведення війни Ізраїлю та ХАМАС.

В опитуванні врахували громадську думку в семи штатах, які можуть бути вирішальними під час президентських виборів.

Результати свідчать, що Гарріс має лідируючу перевагу на два відсоткові пункти в Аризоні, Джорджії та Мічигані, а Трамп піднявся на шість пунктів у Неваді та на один у Пенсільванії. В Північній Кароліні та Вісконсині обидвоє зрівнялися. 

  • Колишній президент США Дональд Трамп знову відмовився брати участь у дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, запланованих на жовтень. Його рішення було озвучено після того, як телеканал Fox News запросив обох кандидатів до участі у другому раунді дебатів, який мав відбутися 24 або 27 жовтня.
  • За даними нового опитування, проведеного Reuters/Ipsos, кандидатка від Демократичної партії США Камала Гарріс на 3% випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа.

З початку доби, 12 жовтня, станом на 22:00 вже зафіксовано 153 бойових зіткнення.

Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського і у вечірньому зверненні розповів про ситуацію на фронті.

Колишній президент Дональд Трамп має перевагу над віцепрезиденткою Камалою Гарріс щодо того, хто краще впорається з вирішенням війн Росії в Україні та на Близькому Сході, про що свідчить опитування.

За даними ЗМІ, Іран відправив два супутники місцевого виробництва до Росії для виведення їх на орбіту російським космічним апаратом.

Українці повинні впродовж трьох днів забрати з пошти повістку, яку надіслав ТЦК. В іншому випадку особу можуть оштрафувати на суму від 17 тисяч до 25,5 тисяч гривень.