Дочка Навального працює у передвиборчому штабі Камали Гарріс – The Times

Джерело: The Times

Дочка російського політика Олексія Навального стала співробітницею передвиборчого штабу кандидатки у президенти США Камали Гарріс у штаті Пенсильванія. Росіянка є координаторкою волонтерів, займається зв’язками з громадськістю, мобілізацією виборців і організацією роботи штабу.

Дочка Навального приєдналася до передвиборчої команди Камали Гарріс у вирішальному штаті Пенсільванія.

23-річна Даша Навальна закінчила Стенфордський університет у Каліфорнії в червні, через чотири місяці після смерті її батька в російській в’язниці. З 2019 року вона вивчала соціальну психологію та політологію.

Згідно з її обліковим записом на LinkedIn, із серпня вона працює штатним менеджером кампанії Гарріс у Філадельфії. Схоже, що її обов’язки включають мобілізацію виборців та роботу з громадськістю. Однак вона досі не робила публічних заяв на підтримку Гарріс.

Пенсільванія має особливу важливість для обох кандидатів у президенти США, оскільки входить у сім так званих штатів, що “вагаються”. Згідно з соцопитуваннями, на цей час голоси виборців у них майже порівну розділені між Гарріс та її суперником від Республіканської партії Дональдом Трампом. Вибори відбудуться 5 листопада.

Нагадаємо, 23-річна Дарія зустрічалася з Байденом після загибелі Навального в колонії. Тоді ж його вдова, Юлія Навальна спілкувалася з Камалою Гарріс.

Додамо, нещодавно Юлія Навальна розкритикувала ідею деколонізації РФ.

Під час виступу на 19-му Бледському стратегічному форумі, де обговорювали зокрема концепцію Європи щодо Росії, Навальна заявила, що “короткої, ясної, націленої в майбутнє” стратегії, яка полягала б у трьох-чотирьох пропозиціях, у ЄС немає.

При цьому Навальна зауважила, що “ні в кого немає чіткого розуміння”, навіщо проти Росії вводяться санкції, яку кінцеву мету вони мають і як впливають на падіння путінського режиму.

Головний прокурор України Андрій Костін заявив, що отримав інформацію про те, що президент Росії Володимир Путін може відвідати саміт G20 у Бразилії наступного місяця, і закликав владу країни виконати зобов’язання перед МКС та здійснити арешт глави РФ у разі його візиту.

Ввечері 14 жовтня голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив про небезпеку російських дронів для регіону. Він закликав містян прямувати в укриття та нагадав про обов’язок взяти з собою домашніх улюбленців.

У МЗС опублікували заяву стосовно раніше розповсюдженої інформації у ЗМІ стосовно причетності України до постачань БпЛА повстанцям у Малі. У відомстві рішуче відкину ці звинувачення.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України оголосили про спільний з Центром протидії інформації РНБО запуск нового розділу порталу “War & Sanctions” про російських спортсменів.

У Росії виник дефіцит антибіотиків, таких як рокситроміцин, еритроміцин, кларитроміцин і азитроміцин. Відсутність ліків спостерігається в аптеках Дагестану, Чечні та в інших регіонах.