Мартін Скорсезе анонсував вихід документального фільму про «The Beatles»

Джерело: Variety

Американський режисер та сценарист Мартін Скорсезе спродюсував документальний фільм про культовий британський рок-гурт “The Beatles”, прем’єра якого відбудеться в листопаді.

29 листопада на стримінгу Disney+ вийде документальний фільм під назвою “Beatles ’64” про один з найуспішніших та найвпливовіших гуртів в історії попмузики “The Beatles”. Режисером виступив Девід Тедескі, а продюсером – Мартін Скорсезе.

Фільм розповість про подорож музикантів гурту до Америки в 1964 році. Стрічка містить небачені раніше кадри виконавців та їхніх молодих фанатів у розпал бітломанії. Він також містить нові інтерв’ю з Полом Маккартні та Рінго Старром.

Документалка розповідає про Маккартні, Джона Леннона, Джорджа Гаррісона та Старра, коли вони приземляються в Нью-Йорку в лютому 1964 року та зміцнюють свій статус найпопулярнішої групи у світі.

Фільм обіцяє розповісти “інтимнішу залаштункову історію” чудової четвірки під час їхнього дебюту на “Шоу Еда Саллівана” понад 73 млн глядачів, що на той час було найпопулярнішою телевізійною подією.

Як розповіли у виданні, “Beatles ’64” містить рідкісні кадри, зняті документалістами Альбертом і Девідом Мейслзами, відновлені у 4K компанією Park Road Post у Новій Зеландії.

Разом зі Скорсезе продюсують фільм Маргарет Бодде, Маккартні, Старр, Олівія Гаррісон, Шон Оно Леннон, Джонатан Клайд і Мікаела Бердслі, а Джефф Джонс і Рік Йорн виступають виконавчими продюсерами.

У 2011 році Скорсезе зняв документальний фільм “Джордж Гаррісон: Життя в матеріальному світі” про життя ліверпульського гітариста та його подорожі до Індії. Скорсезе також був автором музичних документалок про Боба Ділана та групу.

Шоу Victoria’s Secret повернулось з першим показом компанії нижньої білизни після шестирічної перерви.

США оштрафували Lufthansa на рекордні 4 000 000 доларів через те, що авіакомпанія у 2022 році заборонила переліт пасажирам-євреям, які відмовились носити маски.

Служба безпеки України затримала агентку ФСБ, яка шпигувала на користь Росії на Покровському напрямку в Донецькій області.

Сполучені Штати, Південна Корея та Японія в середу, 16 жовтня, оголосили про створення нової багатонаціональної групи для моніторингу виконання санкцій проти Північної Кореї після того, як Росія та Китай зірвали моніторингову діяльність в ООН.

Сили оборони Півдня продовжують завдавати ворогу втрат, знищуючи особовий склад та техніку окупантів. Відтак за добу оборонці знищили 57 одиниць озброєння.