Режисер «Втечі з Шоушенка» зніме кілька епізодів нового сезону «Дивних див»

Джерело: The Daily Beast

Режисер драми “Втеча з Шоушенка”, триразовий номінант на “Оскар” Френк Дарабонт повернувся до роботи після 11-річної паузи в кар’єрі. Зокрема він працюватиме над зйомкою двох епізодів нового сезону серіалу “Дивні дива”.

“Що насправді витягнуло мене з пенсії, так це те, що ми з дружиною дуже любимо цей серіал”, – прокоментував Дарабонт.

За його словами, “зараз контент наповнений жахливими людьми, які роблять жахливі речі”.

“Але в “Дивних дивах” так багато серця. Ця позитивність – це те, на що я дійсно відгукнувся”, – сказав він.

На запитання, чи спричинить робота над серіалом повернення до режисерської роботи, Дарабонт відповів: “Хтозна. Я не скучив за бізнесом, але я скучив за роботою на знімальному майданчику з творчими людьми”.

Останньою режисерською роботою Дарабонта були епізоди короткометражного драматичного серіалу “Місто мафії” у 2013 році. Кіно він не знімав з 2007 року – тоді екранізував роман жахів Стівена Кінга “Туман”. Серед інших його відомих робіт – “Зелена миля” та “Ходячі мерці”.

23 жовтня Головний центр спеціального контролю зареєстрував землетрус в районі селища Ломачинці, Дністровського району, Чернівецької області магнітудою 3,1 на глибині трьох кілометрів.

На саміті БРІКС голова КНР Сі Цзіньпін відмовився від російського автопрому, віддавши перевагу китайському лімузину преміум-класу.

Авіакомпанія British Airways заявила, що зупиняє польоти до Тель-Авіва до кінця березня 2025 року на тлі посилення бойових дій між Ізраїлем та “Хезболлою” на півдні Лівану, а також через зростання напруженості на Близькому Сході.

23 жовтня Рада Європейського Союзу остаточно схвалила виділення Україні кредиту у 35 мільярдів євро коштом відсотків від заморожених російських активів.

Меган Л. Гарсія з Орландо, штат Флорида, подала судовий позов проти розробника платформи Character.ai, звинувативши компанію у смерті свого 14-річного сина Сьюелла.