Каньє Вест пропонував своїй дружині Б’янці спостерігати за його сексом з її матір’ю

Джерело: The New York Post

Каньє Вест висловлював своїй дружині Б’янці Ченсорі бажання займатися сексом з її матір’ю, коли вона спостерігатиме, стверджує експомічниця репера Лорен Пішіотта у своєму позові.

У заяві Пішіотта зазначила, що Вест показував їй текстові повідомлення між ним та Ченсорі, в яких він висловлював таке бажання. Один з обмінів повідомленнями відбувся 28 вересня 2022 року, коли мати Ченсорі, Олександра Ченсорі, приїхала з Австралії.

За словами Пішіотти, Вест також планував надіслати дружині інше повідомлення, в якому уточнював, що хоче, аби вона спостерігала за тим, як він займається сексом з її матір’ю. Вона також стверджує, що бачила відповідь Б’янки, де зазначалося, що її мати заміжня.

Ці звинувачення є частиною ширшого позову Пішіотти, в якому вона звинувачує Веста у неправомірному звільненні та сексуальних домаганнях. Вона також згадала інцидент на одній з вечірок Шона “P. Diddy” Комбса, де, за її словами, вона втратила контроль над собою через дію наркотиків. Після чого Вест стверджував, що між ними був сексуальний контакт, якого вона не пам’ятає.

Пішіотта також заявила, що Вест надсилав їй неприйнятні повідомлення, ділився своїми сексуальними фантазіями і відправляв їй відео інтимного характеру. Адвокати Веста відкинули звинувачення, назвавши позов “безпідставним”. У позовах немає звинувачень щодо P. Diddy.

Після того, як 17 жовтня стало відомо про вбивство лідера терористичного угруповання ХАМАС Ях’ї Сінвара, ліванське угруповання Хезболла заявило, що загострюватиме війну проти Ізраїля.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.