Проти P. Diddy висунули шість нових звинувачень: серед постраждалих 16-річний хлопець

Джерело: The Washington Post

Проти американського репера Шона Комбза, відомого як P. Diddy, якого підозрюють у сексуальному насиллі та торгівлі людьми, висунули шість нових звинувачень. Наймолодшій жертві артиста було 16 років.

За даними видання, до федерального суду в Південному окрузі Нью-Йорка було подано позови за фактом зґвалтування, сексуальних домагань та насилля з боку P. Diddy. Вказано, що судові позови були анонімними, але відомо, що серед постраждалих двоє жінок та четверо чоловіків.

Вони стверджують, що стали жертвами насилля у період з 1995 по 2021 рік. Усі злочини було скоєно на відомих “білих вечірках” репера. Виявилося, що наймолодшою жертвою P. Diddy став 16-річний хлопець. За його словами, знаменитість під час вечірки змусив його роздягтися та торкався його статевих органів.

Другий постраждалий розповів, що у 2006 році репер “накачав” його наркотиками, після чого він не розумів, що відбувається навколо. P. Diddy силою затягнув його до фургона та зґвалтував. Третій чоловік стверджує, що артист у 2008 році напав на нього та змусив у складському приміщенні в універмазі на Манхеттені займатися сексом.

Тоді як останній позивач заявив, що під час вечірки Шона випив напій, в якому були наркотичні речовини. Після цього, коли постраждалий був дезорієнтований, виконавець разом з іншими присутніми зґвалтував його.

Постраждала жінка зізналася, що під час фотосесії гурту “Da Band” у 2004 році P. Diddy запросив її на вечірку. Там він скоїв над нею насилля та зґвалтував. Друга жінка повідомила, що за 9 років до цього репер побив її, а потім зґвалтував її у ванній кімнаті.

Колишній президент США Джиммі Картер, котрому нещодавно виповнилося 100 років, проголосував на виборах у штаті Джорджії на другий день дострокового голосування. Свій голос він віддав за кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

Міністерство оборони США оголосило деталі додаткової безпекової допомоги Україні на 425 мільйонів доларів, про яку раніше повідомив глава Білого дому Джо Байден у розмові з президентом Володимиром Зеленським.

Силам оборони вдалося зупинити просування російської армії під Селидовим на Донеччині, зазначив експерт видання з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке. Однак, нині українським оборонцям, ймовірно, доведеться залишити місто під загрозою оточення. Оборону на цій ділянці фронту тримає 15-та бригада Нацгвардії України Кара-Даг.

Ввечері 17 жовтня слідчі Державного бюро розслідувань затримали працівника прокуратури, підозрюваного у статевих відносинах з особою, котра не досягла шістнадцятирічного віку.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 16 жовтня. З початку доби відбулося 112 бойових зіткнень.