Трамп має бути вдячним: Себастьян Стен, який зіграв роль експрезидента США

Джерело: ВВС

Виконавець головної ролі у новому фільмі про Дональда Трампа заявив, що колишній президент США “повинен бути вдячним” за те, що той дає “складний, тривимірний погляд” на його життя.

Американський актор Себастьян Стен, зірка Marvel, уникає зображення Трампа як карикатурного лиходія у фільмі. Натомість фільм “Учень” пропонує серйозне дослідження формування особистості Трампа під впливом адвоката і наставника Роя Кона. Граючи Трампа без звичних жестів і характеристик, актор ефективніше передає розвиток його особистості.

Стен розмірковує:

“Вони [Трамп і Кон] дуже складні особистості, і так воно і є в житті, ніхто не є морально повністю на правильному боці або досконалим у будь-якому сенсі, у всіх є недоліки, і в них також є деякі спокутні якості”.

Актор наполягає на тому, що творці фільму зробили унікальну роботу, за що експрезидент повинен подякувати.

“Я думаю, що [Трамп] повинен бути вдячнмс, якщо чесно. Ми дали йому, на мою думку, дуже складний, тривимірний погляд на його життя, і я не можу пригадати, щоб хтось інший це робив”.

Напередодні Дональд Трамп жорстко розкритикував байопік про себе.

“ФЕЙКОВИЙ і БЕЗКЛАСОВИЙ фільм, написаний про мене, під назвою “Учень” (чи вони взагалі мають право використовувати це ім’я без дозволу?). Це дешева, наклепницька та політично огидна робота, розпочата прямо перед президентськими виборами 2024 року, щоб спробувати завдати шкоди найбільшому політичному руху в історії нашої країни “ЗРОБИТИ АМЕРИКУ ЗНОВУ ВЕЛИКОЮ!””, – написав Трамп.

Довідка: Дія фільму “Учень” розгортається у 1970-80-х роках, коли Трамп починав робити собі ім’я в ролі бізнесмена у Нью-Йорку. У центрі уваги – його стосунки з адвокатом і наставником Роєм Коном, який прищепив Трампу певні цінності, зокрема, ніколи не визнавати поразки.

Парламент Естонії визнав масову депортацію кримськотатарського народу з Криму в 1944 році, організовану радянською владою, геноцидом.

Американський актор Сильвестр Сталлоне анонсував майбутній приквел культової спортивної драми “Роккі”.

У Міноборони поінформували, що відтепер медична допомога на полі бою надаватиметься з урахуванням реального польового досвіду українських військових медиків і напрацювань партнерів з НАТО.

Будинок моди Prada спільно з космічною компанією Axiom Space представив дизайн скафандрів для майбутньої місії NASA Artemis III на Місяць. Скафандри, виконані переважно в білому кольорі, мають обрізаний торс і сірі вставки на ліктях та колінах. 

Острів Пасхи, що в Тихому океані, оточили пластикові відходи. За інформацією місцевої адміністрації, на острові накопичується приблизно в 50 разів більше пластику та мікропластику, ніж на узбережжі Чилі.