У Черкасах прокурора затримали через педофілію щодо неповнолітнього родича

Джерело: Анатолій Бондаренко у Facebook, Офіс генпрокурора та “18000

У Черкасах затримали працівника обласної прокуратури за підозрою у педофілії. В одній зі статей його підозрюють у розпусних діях щодо особи до 16-ти років, яка є близькою родичкою або членом сім’ї.

Затримання відбулося біля однієї зі шкіл міста.

Фото: Анатолій Бондаренко/ На фото підозрюваний Сергій Гармаш

Офіс Генерального прокурора підтвердив інформацію, зазначивши, що проти підозрюваного порушено кримінальні справи за:

  • ч. 3 ст. 156-1 (домагання дитини для сексуальних цілей, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або щодо малолітньої особи).
  • ч. 2 ст. 155 (дії сексуального характеру з особою, яка не досягла 16-річного віку, вчинені близькими родичами або членами сім’ї, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілої особи або піклування про неї, або якщо вони поєднані з наданням грошової чи іншої винагороди потерпілій особі чи третій особі або з обіцянкою такої винагороди, або якщо вони спричинили безплідність чи інші тяжкі наслідки);
  • ч. 1 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла 16-річного віку).

Досудове розслідування було розпочато 7 жовтня, а затримання підозрюваного відбулося 16 жовтня.

Правоохоронці зараз вирішують питання щодо вручення підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією місцевого видання “18000”, затриманим є Сергій Гармаш — начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Черкаської обласної прокуратури.

Стінопис з зображенням Кирила Буданова, начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони, буде приберуть з будівлі у Києві.

Велика Британія наклала санкції на ще 18 російських нафтових танкерів і чотири судна зі зрідженим природним газом, повідомив уряд у четвер, 17 жовтня.

До України наближається антициклон, який спричинить заморозки у більшості регіонів країни.

У Великій Британії стартувало публічне розслідування отруєння нервово-паралітичною речовиною “Новічок” британської громадянки Дони Стерджес – у 2018 році в місті Еймсбері, що поблизу Солсбері.

З 2017 року хакери з Північної Кореї викрали криптовалюти на суму близько $3 млрд, якими вони фінансують ядерні і ракетні програми КНДР.