Бен Аффлек вперше прокоментував розлучення з Дженніфер Лопес

Джерело: Marca

Американський актор Бен Аффлек прокоментував публічну заяву своєї ексдружини, співачки Дженніфер Лопес щодо їхнього розлучення.

Раніше Джей Ло вперше розповіла про розлучення з актором та зізналася, що ініціатором була вона. Знаменитість поділилася, що не почувала себе щасливою у стосунках з Аффлеком і зараз працює над тим, щоб повністю полюбити себе.

За словами джерела, близького до Аффлека, актор, як і Лопес, складно переживає розлучення, і зараз в нього “не найкращі часи”. Він, мовляв, не був готовий, що Дженніфер буде обговорювати їхнє особисте життя у ЗМІ.

Водночас співрозмовник додав, що коментарі співачки стали “справжньою несподіванкою” для Аффлека, і він збентежений її вчинком.

“Він хотів би, щоб вона не розповідала про це, але він відчуває, що вона говоритиме про це вічно. Він не знав, що вона збирається розповідати про їхні стосунки, але припускав, що це рано чи пізно станеться. Це частина його життя, так само як і все інше, і він ніколи від цього не втече”, – зазначило джерело.

17 жовтня Україна отримала від Швейцарської агенції з розвитку та співпраці важку машину для розмінування GCS-200. Загалом впродовж року Швейцарія передасть три машини для розмінування, котрі передадуть піротехнічним підрозділам ДСНС.

Ірландський актор Баррі Кеоган приєднався до зіркового складу фільму “Гострі картузи”.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки Leopard, ракети до системи ППО IRIS-T SLM та гаубиці Panzerhaubitze.

Володимир Зеленський презентував українцям план перемоги України над РФ. Українці та партнери відреагували критично. 

Президенту більше не вірять та публічно критикують навіть ті, хто ще рік тому наголошував на необхідності утриматися до нашої перемоги. Поглянемо на ключові пункти плану, які розчарували українців.

Результати нового дослідження свідчать, що жінки можуть бути стійкішими до стресу від космічного польоту, ніж чоловіки, та швидше відновлюватися після повернення на Землю.