Блогер Антон Мурафа провів соціальний експеримент щодо корупції в Україні (відео)

Джерело: Антон Мурафа/TikTok

Український блогер Антон Мурафа провів у Києві соціальний експеримент про корупцію в Україні.

Він спитав перехожих, “Чи є в Україні корупція?”, на що ті відповіли, що так. Деякі розповіли, які саме наслідки вона має, і наскільки це погано. 

Після цього блогер нібито показав відеооператору припинити зйомку і попросив людей за гроші сказати, що корупції в Україні немає. Тоді перехожі погодились.

@murafa_

♬ оригинальный звук – murafa

@murafa_

Як працює корупція. Урок 2

♬ оригинальный звук – murafa

У коментарях користувачі соцмереж зауважили, що у такий спосіб блогер показав, як насправді працює корупція.

Однак були й ті, які навідріз відмовлялися від грошей і не погоджувались говорити, що корупції немає, попри те, що блогер пропонував щораз більшу суму.

@murafa_

А це інша сторона моїх опитувань в той самий день

♬ оригинальный звук – murafa

17 жовтня Україна отримала від Швейцарської агенції з розвитку та співпраці важку машину для розмінування GCS-200. Загалом впродовж року Швейцарія передасть три машини для розмінування, котрі передадуть піротехнічним підрозділам ДСНС.

Ірландський актор Баррі Кеоган приєднався до зіркового складу фільму “Гострі картузи”.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки Leopard, ракети до системи ППО IRIS-T SLM та гаубиці Panzerhaubitze.

Володимир Зеленський презентував українцям план перемоги України над РФ. Українці та партнери відреагували критично. 

Президенту більше не вірять та публічно критикують навіть ті, хто ще рік тому наголошував на необхідності утриматися до нашої перемоги. Поглянемо на ключові пункти плану, які розчарували українців.

Результати нового дослідження свідчать, що жінки можуть бути стійкішими до стресу від космічного польоту, ніж чоловіки, та швидше відновлюватися після повернення на Землю.