Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям та рідним полеглих воїнів

Джерело: пресслужба Офісу Президента

Президент України Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир Героям України та членам родин загиблих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно.

“Кожен наш воїн має знати: “Я захищаю Україну, і Україна захищає мене”. Це фундаментальний принцип, на якому має будуватися державна політика щодо захисників і захисниць”, – сказав Глава держави.

Він вручив 25 сертифікатів воїнам і рідним полеглих військовослужбовців Сухопутних військ, Повітряних сил, Військово-Морських сил, Десантно-штурмових військ, Сил спеціальних операцій, територіальної оборони, Сил безпілотних систем, та ще п’ять – представникам Міністерства внутрішніх справ і Національної гвардії.

Зауважимо, що всі українські захисники й захисниці рядового та офіцерського складу, які з початку повномасштабного вторгнення отримали звання Героя України, а також рідні воїнів, удостоєних цього звання посмертно, отримають житло від держави.

Українського правозахисника, журналіста, громадського діяча та військовослужбовця Максима Буткевича звільнили з російського полону. Про це центру ZMINA повідомив його батько.

Член Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони Геннадій Кривошея повідомив, що в м’ясі, яке постачають українським військовослужбовцям, виявили голки. 

Сьогодні, 18 жовтня, Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю українським журналістам, в якому розповів про “план перемоги”, мобілізацію, ядерну зброю та результати переговорів з союзниками.

Воїни ЗСУ та спецпризначенці ГУР звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району Харківської області.

Президент України Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир Героям України та членам родин загиблих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно.