Туман та короткочасні дощі: прогноз погоди на 19 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 20 жовтня, в низці областей України очікуються короткочасні дощі, подекуди – туман.

У південно-східній частині місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вночі та вранці у західних, Житомирській та Вінницькій областях туман.

Вітер північно-східний, у західних областях південно-східний, 5-10 м/с.

Вночі сильні заморозки (у повітрі) 0-5°, в південній частині та східних областях температура 1-6° тепла (у Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській та Харківській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°); вдень 8-13° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті до 15°.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі сильні заморозки (у повітрі) 0-5°, температура вдень 8-13° тепла. У столиці вночі заморозки на ґрунті та у повітрі 0-2°, температура вдень близько 10° тепла.

Фото: Укргідрометцентр

Найближчими днями в Україні очікується переважно суха та сонячна погода через вплив антициклону. За прогнозами синоптиків, на більшій частині країни триматиметься тепла, ясна погода, хоча вночі місцями можливі тумани.

Американського співака R. Kelly, який відомий завдяки пісні “I Believe I Can Fly”, звинуватили у сексуальному насиллі.

З 20 по 22 жовтня міністр закордонних справ України Андрій Сибіга перебуватиме з офіційним візитом у Туреччині. Під час поїздки відбудуться переговори щодо зміцнення українсько-турецької співпраці в різних сферах.

Результати нового дослідження, проведеного канадськими вченими із Західного Університету, засвідчили, що відеоігри роблять мозок значно молодшим, тоді як фізичні навантаження ніяк не впливають на роботу мозку.

Джерело: Financial Times Двопартійна група в Конгресі США закликала адміністрацію президента Джо Байдена посилити санкції…