В Польщі труп випав з катафалка під час руху: в похоронному бюро перепросили

Джерело: Euronews

Похоронне бюро в Польщі вибачилося після того, як труп, який вони перевозили, випав з катафалка.

Чоловік, який в той момент їхав вулицею, розповів, що спочатку побачив простирадло на склі своєї машини. Коли воно сповзло, він помітив тіло, що лежало на дорозі. На мить водій подумав, що збив людину.

Компанія, яка транспортувала труп, Hades Funeral Services, оприлюднила заяву, взявши на себе відповідальність за інцидент. 

“З глибоким жалем повідомляємо, що в результаті несподіваної технічної несправності електрозамка дверей багажника в катафалку під час транспортування тіла загиблого сталася прикра подія, яка не відповідає високим стандартам нашої компанії, нашого глибокого співчуття сім’ям загиблих і поваги, яку ми завжди виявляємо до померлих”, – йдеться в заяві компанії.

Вони також попросили вибачення у всіх, хто “був розчарований і засмучений цією подією”.

На Гаваях підліток провів понад 11 годин в океані, тримаючись за каяк, перш ніж його помітили рятувальники.

Станом на 22:00 п’ятниці, від початку цієї доби на фронті відбулося 138 бойових зіткнень.

Французьке видання Le Monde з посиланням на джерела повідомляє, що США більше не заперечують щодо вступу України в НАТО.

Звільнена з полону поліціянтка з Маріуполя Мар’яна Чечелюк поділилася світлиною зі своїм коханим Владиславом Андріановим, який також нещодавно повернувся в Україну.

Тім Шіхі, республіканець, який балотується до Сенату США в Монтані, заявив, що в нього стріляли на війні в Афганістані. Однак його слова поставили під сумнів.