Universal Music розірвав контракт з Ліамом Пейном за кілька днів до його смерті

Джерело: Daily Mail

Лейбл Capitol Records, що належить Universal, звільнив колишнього співака One Direction Ліама Пейна за кілька днів його смерті, оскільки той не відпрацював свій аванс.

Як зазначається, британський музикант Ліам Пейн уклав угоду з Capitol Records у липні 2016 року, коли він розпочав свою сольну кар’єру.

Лейбл є дочірньою компанією Universal, але після нещодавніх перестановок у компанії він потрапив під основний лейбл.

Гості, які зупинялися в тому ж готелі, що й Пейн, поділилися “моторошними спогадами” про ніч смерті співака. Вони наголошують, що чули гучні звуки.

У заяві Universal Music Group заявили, що “спустошені трагічною смертю Ліама Пейна”.

“Його спадщина буде жити завдяки його музиці та незліченним фанатам, яких він надихнув, і які обожнювали його”, – наголосили в Universal.

Джерела підтвердили MailOnline, що звукозаписний лейбл звільнив співака напередодні.

“Аванс Ліама був величезним, і він його не відпрацював. З-поміж усіх хлопців One Direction Ліам пішов неправильним музичним шляхом”, – зазначило джерело.

Випуск його другого альбому був зупинений до того, як Universal відмовився від співпраці з ним.

Водночас піарник Ліама звільнився на початку цього місяця, тож музикант залишився без будь-якого публічного представництва.

“Схоже, що вся музична кар’єра Ліама, яку він розвивав після того, як вісім років тому став сольним виконавцем, руйнувалася. У нього мало що залишилося. Це, мабуть, його повністю спустошило”, – резюмував співрозмовник.

Аеропорт міста Данідін у Новій Зеландії обмежив час обіймів своїх відвідувачів до трьох хвилин.

Науковці прогнозують, що до 2050 року від антибіотикорезистентності до багатьох інфекцій, можуть померти понад 39 млн осіб у ​​всьому світі.

Президент Володимир Зеленський повідомив про призначення засідання Ради національної безпеки та оборони щодо ситуації з медико-соціальними експертними комісіями та оформленням прокурорам статусу особи з інвалідністю.

Центр військових дій нового покоління (Center on New Generation Warfare) провів планування нападу Росії на Литву в 2027 році. У змодельованому сценарії російської атаки на НАТО альянсу знадобиться десять днів, щоб застосувати п’яту статтю. Тоді як німецькі війська відіграватимуть головну роль у захисті країн Балтії.

Глава французького МЗС Жан-Ноель Барро наголосив, що Париж відкритий до ідеї негайного запрошення України до НАТО, але переговори із союзниками з цієї теми триватимуть.