Гарріс ухилилася від відповіді на запитання про погіршення розумових здібностей Байдена

Джерело: Fox News

Кандидатка на посаду президента США Камала Гарріс ухильно відповіла на запитання журналіста про погіршення розумових здібностей президента Джо Байдена.

Зокрема журналіст запитав її: “Коли ви вперше помітили, що розумові здібності президента Байдена ослабли?”.

“Джо Байден… я спостерігала за ним від Овального кабінету до ситуаційної кімнати, і він має достатньо розуму й досвіду, щоб робити саме те, що він робив, ухвалюючи дуже важливі рішення від імені американського народу”, – сказала вона.

На прохання журналіста уточнити – “чи ніяких зауважень не висловлювалося?” – Гарріс зазначила: “Джо Байдена немає в бюлетені, а Дональд Трамп є”.

За її словами, американський народ стурбований Дональдом Трампом”.

“Люди, які знають його (Трампа – ред.) найкраще, включаючи лідерів спільноти з національної безпеки, заявили, що він – непридатний і небезпечний, і ніколи більше не повинен бути президентом Сполучених Штатів. Отже, це факт”, – зауважила Гарріс після того, як журналіст знову наполіг на запитанні, чи не було в неї якихось побоювань щодо Байдена.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Туреччина без офіційного оголошення заборонила своїм експортерам переправляти до Росії американську продукцію військового призначення. Це сталося після того, як Вашингтон пригрозив Анкарі “наслідками” за підтримку російського ВПК.

У Познані, Польща, закривають консульство РФ.

Індія повернула із зони бойових дій 85 своїх громадян, яких обманом змусили підписати контракт із армією РФ та відправили на війну проти України.

Колишній Головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний повідомив, що українські пілоти завершили підготовку у Британії та готові вирушити на допомогу Силам оборони.