Автора хіта «I Believe I Can Fly», співака R.Kelly звинуватили у сексуальному насиллі

Джерело: People

Американського співака R. Kelly, який відомий завдяки пісні “I Believe I Can Fly”, звинуватили у сексуальному насиллі.

Зокрема заяву подала на артиста його донька Буку Абі. За словами дівчини, батько її зґвалтував у 8-річному віці. Абі також наголосила, що це сильно вплинуло на психічне здоров’я, додавши, що в неї були думки про самогубство.

“Тривалий час я перебувала в дуже важкому психічному стані. Потім я опинилася в психлікарні. У моєму житті був момент, коли я кілька разів намагалася накласти на себе руки. Мені було все одно виживу я чи ні”, – розповіла вона.

Адвокат співака назвав звинувачення дівчини “брехнею”.

Довідка. Співак R. Kelly, за версією журналу Billboard, є найбільш успішним сольним співаком 1990-х за кількістю синглів, які потрапили в топ-40 кращих композицій США. А його пісня “I Believe I Can Fly” стала хітом.

У 2008 році його підозрювали у сексуальному насиллі над дітьми, але суд в Чикаго виправдав його. Проте зараз R. Kelly відбуває свій 30-річний строк у в’язниці за те, що понад 20 років зпрошував молодих дівчат та юнаків до свого будинку, допомагав їм фінансово, аби “домінувати та контролювати їх фізично, сексуально та психологічно”. Також він знімав дитячу порнографію та займався секс-торгівлею.

Науковці прогнозують, що до 2050 року від антибіотикорезистентності до багатьох інфекцій, можуть померти понад 39 млн осіб у ​​всьому світі.

Президент Володимир Зеленський повідомив про призначення засідання Ради національної безпеки та оборони щодо ситуації з медико-соціальними експертними комісіями та оформленням прокурорам статусу особи з інвалідністю.

Центр військових дій нового покоління (Center on New Generation Warfare) провів планування нападу Росії на Литву в 2027 році. У змодельованому сценарії російської атаки на НАТО альянсу знадобиться десять днів, щоб застосувати п’яту статтю. Тоді як німецькі війська відіграватимуть головну роль у захисті країн Балтії.

Глава французького МЗС Жан-Ноель Барро наголосив, що Париж відкритий до ідеї негайного запрошення України до НАТО, але переговори із союзниками з цієї теми триватимуть.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 20 жовтня. З початку доби вже відбулося 167 бойових зіткнень.