Без опадів, подекуди туман: прогноз погоди на 21 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у понеділок, 21 жовтня, в Україні збережеться суха погода, місцями – туман.

Невелика (у східних областях мінлива) хмарність. Без опадів, лише у східних областях вночі місцями невеликий дощ. Вночі та вранці у західних областях подекуди туман.

Вітер північно-західний, у західних областях південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, на півдні та сході країни 1-6° тепла; вдень 11-16°.

У Києві сьогодні невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вночі вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 11-16° тепла. У столиці вночі 1-3° тепла, температура вдень 12-14° тепла.

Фото: Укргідрометцентр

Польські металургійні підприємства закликають уряд захистити внутрішній ринок від зростаючого імпорту української сталі. Збільшення постачання металопродукції з України, за словами польських виробників, може призвести до складнощів у конкуренції, особливо через нижчі ціни української продукції.

Ментальне здоров’я кандидата в президенти США Дональда Трампа викликало ще більше занепокоєння після того, як він грубо висловився щодо анатомії покійного гольфіста Арнольда Палмера під час мітингу в Пенсильванії.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп повідомив, що погрожував президенту РФ Володимиру Путіну завдати удару по центру Москви, якщо він не припинить “переслідувати” Україну.

У Росії вбили Дмитра Голєнкова — льотчика та начальника штабу авіаційної ескадрильї 52-го важкого бомбардувального авіаполку Військово-космічних сил РФ, який базується на аеродромі “Шайковка”.

Сполучені Штати готові надати Україні до 20 мільярдів доларів у межах кредиту країн “Великої сімки” (G7), який буде погашений за рахунок прибутків від заморожених російських активів.