В Х’юстон гелікоптер врізався в радіовежу: четверо загиблих

Джерело: The Guardian

В Х’юстоні (штат Техас, США) гелікоптер врізався в радіовежу й розбився, внаслідок чого загинули четверо людей на борту, в тому числі дитина.

Особи загиблих та їхній вік поки не розголошуються.

За чотири дні до катастрофи Федеральне авіаційне управління (FAA) попереджало, що деякі ліхтарі на радіовежі, в яку врізався гелікоптер, не працюють.

Член міської ради Х’юстона Маріо Кастільо зазначив, що гелікоптер, який розбився, використовувався для приватних екскурсій.

FAA і Національна рада з безпеки на транспорті (NTSB) заявили, що розслідуватимуть аварію.

Місцеві ЗМІ повідомили, що на місце події прибула велика кількість рятувальників.

McDonald’s заявили, що не давали Дональду Трампу дозволу працювати з фритюром під час його візиту до одного з ресторанів мережі в штаті Пенсильванія, де він надів фартух і виконував роботу працівника.

Сестра північнокорейського лідера Кім Чен Ина назвала Південну Корею та Україну “божевільними” після інформації про те, що КНДР відправила свої війська в Росію.

Справа про собаку з міста Ален розглядалася в судах понад п’ять років. Зрештою суд виніс вирок — виплатити власниці 226 євро.

У Львові розшукали зловмисницю, яка вчинила наругу над могилами українських захисників на Личаківському кладовищі.

Громадянин України, затриманий у Польщі за підозрою у підготовці диверсій, зізнався у співпраці з російськими спецслужбами. Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.