В організмі екссоліста One Direction Ліама Пейна на момент смерті був кокаїн – звіт

Джерело: Sky News

Початковий токсикологічний звіт показав, що в організмі колишнього співака One Direction Ліама Пейна на момент смерті був кокаїн, повідомляє аргентинський посадовець.

У звіті підкреслили, що початкові результати не дають точного визначення того, скільки препарату циркулювало в його крові на момент смерті.

Також слідчі знайшли сліди наркотиків та алкоголю у готельному номері Пейна. До того ж предмети в номері були розкидані та зламані, що змусило прокуратуру припустити, що співак зазнав зриву, спричиненого зловживанням психоактивних речовин.

Прокуратура заявила, що Пейн міг перебувати в стані “напів- або повної непритомності”, коли впав з балкона свого готелю. 

ДОВІДКА: колишній учасник бой-бенду One Direction Ліам Пейн загинув унаслідок падіння з вікна 3-го поверху готелю поблизу Буенос-Айреса (Аргентина). Музиканту був 31 рік.

Поліція, яку викликали на місце інциденту повідомила, що отримала виклик до готелю Палермо через “агресивного чоловіка, який міг бути під дією наркотиків та алкоголю”.

Ліам Пейн раніше висловлювався про те, що має проблеми з психічним здоров’ям та зловживає алкоголем, бо не витримує тиску популярності. Однак минулоріч він повідомив шанувальникам, що відмовився від спиртних напоїв і відновить виступи.

McDonald’s заявили, що не давали Дональду Трампу дозволу працювати з фритюром під час його візиту до одного з ресторанів мережі в штаті Пенсильванія, де він надів фартух і виконував роботу працівника.

Сестра північнокорейського лідера Кім Чен Ина назвала Південну Корею та Україну “божевільними” після інформації про те, що КНДР відправила свої війська в Росію.

Справа про собаку з міста Ален розглядалася в судах понад п’ять років. Зрештою суд виніс вирок — виплатити власниці 226 євро.

У Львові розшукали зловмисницю, яка вчинила наругу над могилами українських захисників на Личаківському кладовищі.

Громадянин України, затриманий у Польщі за підозрою у підготовці диверсій, зізнався у співпраці з російськими спецслужбами. Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.