Стримінг Peacock назвав імена чотирьох акторів, які знімуться у новій версії серіалу «Офіс»

Джерело: Variety

Стримінговий сервіс Peacock після підтвердження перезапуску оригінального серіалу “Офіс” оголосив імена акторів, які долучаться до майбутнього проєкту. Зокрема до акторського складу увійшли Ґбемісола Ікумело, Алекс Едельман, Тім Кі та Ерік Рейхілл.

Ґбемісола Ікумело – британська акторка і письменниця. Вона отримала нагороду BAFTA за свій короткометражний фільм Brain in Gear і нагороду за найкращу жіночу роль у комедії.

Алекс Едельман – американський стендап-комік, лавреат премії “Еммі” та спеціальної нагороди “Тоні” за комедійне шоу “Тільки для нас”.

Тім Кі відомий за ролями у фільмах “Як вони біжать” та “Один день”, а Ерік Рейхілл – за фільмами “Дружба” і “Ведмідь”. Вони приєдналися до анонсованих раніше акторів Доналла Глісона, Сабріни Імпакчіаторе, Мелвіна Грегга, Челсі Фрей і Рамони Янг.

Як розповіли у виданні, Ікумело, Едельман і Рахілл також стануть сценаристами серіалу. Творці уточнили, що серіал не є доповненням до “Офісу”, а скоріше новим псевдодокументальним шоу з новим акторським складом у тому ж всесвіті.

“Група документалістів, яка увіковічила філію Дандер Міффлін у Скрентоні, шукає нову тему, коли виявляє історичну газету Середнього Заходу, що вмирає. Видавець намагається відродити її за допомогою репортерів-добровольців”, – йдеться в офіційному описі.

Грег Деніелс, який розробив американську версію “Офісу”, створює новий серіал разом з Майклом Команом. Обидва виступають виконавчими продюсерами разом із Рікі Джервейсом і Стівеном Мерчантом, які створили оригінальну британську версію серіалу.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.