В Індонезії серфінгістка загинула через рибу-меч

Джерело: The Independent

В Індонезії загинула 36-річна серфінгістка з Італії через напад риби-меч під час серфінгу. Інцидент стався на островах Ментавай у провінції Західна Суматра, яка є популярною серед серферів завдяки складним хвилям і мальовничим водам.

Як повідомляється, Джулія Манфріні зазнала смертельного удару у груди від риби-меч під час перебування на воді.

За словами Лахмудіна Сірегара, виконуючого обов’язки керівника місцевого агентства з ліквідації наслідків стихійних лих, риба несподівано вистрибнула з води і пронизала серфінгістку. Інцидент підтвердив глава округу Південно-Західний Сіберут.

Манфріні зазнала глибокої рани, після чого її терміново доставили до місцевої клініки, але врятувати життя жінки не вдалося.

Джеймс Колстон, співзасновник туристичного агентства, де працювала загибла, зазначив, що, попри всі спроби врятувати Джулію, їм не вдалося цього зробити.

Манфріні була знаною в серфінговій спільноті, мала багато шанувальників у соціальних мережах, де ділилася своїми пригодами. Її колеги та місцева влада Італії висловили співчуття через її передчасну смерть.

Заступник глави МЗС Польщі Владислав Теофіл Бартошевський заявив, що Польща хоче ознайомитися з таємними додатками до “плану перемоги” України і звертатиметься щодо цього до української сторони.

Цього року 64 посадовці МСЕК отримали підозри у злочинах, 9 осіб уже засуджено. За ініціативою СБУ скасовано 4106 висновків про інвалідність, виданих на основі фіктивних документів. Про це повідомив Голова СБУ Василь Малюк після засідання РНБО.

Нещодавнє дослідження припускає, що регулярні фізичні вправи можуть допомогти зменшити симптоми похмілля.

У 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила спростували повідомлення про те, що російські війська змогли вклинитися в українську оборону в районі Часового Яру. За словами речника бригади Андрія Полухіна, окупанти не здатні перейти далі мікрорайону Канал, а їхні піхотні групи потрапляють під контроль українських дронів і швидко нейтралізуються.

22 жовтня Генпрокурор Андрій Костін повідомив про звільнення з посади після корупційних скандалів зі МСЕК та прокурорами.