У McDonald’s заявили, що не давали Трампу дозволу працювати з фритюром

Джерело: CNN

У McDonald’s заявили, що не давали Дональду Трампу дозволу працювати з фритюром під час його візиту до одного з ресторанів мережі в штаті Пенсильванія, де він надів фартух і виконував роботу працівника.

Після короткого перебування за прилавком Трамп пожартував про свою суперницю, віцепрезидентку Камалу Гарріс, згадуючи її минулий досвід роботи у McDonald’s, який, за словами його команди, не підтверджено у її біографії.

Однак представники McDonald’s пізніше заявили, що корпорація не давала Трампу дозволу на роботу з фритюрницею. Як повідомляє CNN, компанія не була офіційним організатором цього заходу. Річ у тім, що більшість ресторанів McDonald’s працюють на основі франшизи, тому місцеві власники можуть запросити кандидатів без узгодження з центральним офісом.

У внутрішньому повідомленні до співробітників керівництво McDonald’s зазначило, що участь Трампа не була організована головною компанією, але подібні події лише підкреслюють популярність бренду серед американців.

“McDonald’s не підтримує жодних кандидатів на виборах, і це залишається незмінним у цих перегонах за посаду майбутнього президента. Ми не червоні і не сині – ми золоті”, – йдеться у листі, підписаному керівництвом компанії.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Туреччина без офіційного оголошення заборонила своїм експортерам переправляти до Росії американську продукцію військового призначення. Це сталося після того, як Вашингтон пригрозив Анкарі “наслідками” за підтримку російського ВПК.

У Познані, Польща, закривають консульство РФ.

Індія повернула із зони бойових дій 85 своїх громадян, яких обманом змусили підписати контракт із армією РФ та відправили на війну проти України.

Колишній Головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний повідомив, що українські пілоти завершили підготовку у Британії та готові вирушити на допомогу Силам оборони.