Том Голланд хоче зіграти у фільмі Крістофера Нолана

Джерело: Variety

Британський актор Том Голланд веде переговори щодо участі у новому фільмі Крістофера Нолана. Якщо угоди буде досягнуто, 28-річний актор може зіграти разом із Меттом Деймоном у секретному проєкті режисера.

На сьогодні Нолан працює над сценарієм та режисурою стрічки, яку планує випустити студія Universal Pictures влітку 2026 року.

Офіційних коментарів щодо вибору Голланда на роль від кінокомпанії поки що не було, проте очікується, що зйомки фільму розпочнуться напочатку 2025 року.

Водночас участь Голланда може бути складною через його вже зайнятий графік. Його запланували на зйомки “Людини-павука 4” та, ймовірно, наступної частини “Месників”. Ситуацію з участю у новому проєкті Нолана актор поки що офіційно не коментував.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.

Туреччина без офіційного оголошення заборонила своїм експортерам переправляти до Росії американську продукцію військового призначення. Це сталося після того, як Вашингтон пригрозив Анкарі “наслідками” за підтримку російського ВПК.

У Познані, Польща, закривають консульство РФ.

Індія повернула із зони бойових дій 85 своїх громадян, яких обманом змусили підписати контракт із армією РФ та відправили на війну проти України.