У Німеччині заклад продавав піцу з «секретним інгредієнтом» – пакетиком кокаїну

Джерело: The Guardian

У Дюссельдорфі, Німеччина, заклад продавав наркотики під прикриттям піци.

Минулого тижня близько 150 офіцерів обшукали 16 об’єктів у дев’яти містах, заарештувавши трьох підозрюваних і вилучивши зброю.

Шеф поліції Міхаель граф фон Мольтке повідомив, що піцерія була в полі зору з березня, коли рутинна перевірка виявила наркотики на кухні. Слідчі спостерігали за закладом і помітили, що піца “№40” була популярною серед відвідувачів.

“Це була одна з найбільш продаваних піц”, – сказав фон Мольтке.

Під кожну піцу підкладали пакетик кокаїну.

Рекламним слоганом піцерії було: “Ми доставляємо вам усе додому”.

Коли поліцейські прибули, щоб допитати 36-річного власника магазину, громадянина Хорватії, він нібито викинув у вікно сумку, наповнену наркотиками.

Джерело: The Guardian

Конфіскували 1,6 кг кокаїну, 400 г канабісу, 268 000 євро, дорогі годинники, пістолет і інші знаряддя, пов’язані з бандою.

Через два дні після звільнення з-під варти власник знову відкрив заклад і почав продавати піцу, що дозволило слідчим відстежити його постачання.

Поліція швидко вийшла на головного 22-річного підозрюваного – бійця змішаних єдиноборств російського походження, який торгував кокаїном і канабісом. Його підозрюють також у нападах на конкурентів, одного з яких він утримував у заручниках.

Разом з ним затримано 30-річного німецького дилера та 28-річного марокканця. Власник піцерії, заарештований з серпня, також залишається під вартою, а його заклад закрито.

Банду звинувачують у купівлі та продажі великих партій наркотиків, а також у вирощуванні марихуани. Росіянину загрожує до 15 років ув’язнення за злочини, пов’язані з наркотиками і викраденням людей.

  • У Південній Каліфорнії викрили та заарештували чоловіка, який за допомогою дрона доставляв фентаніл та інші наркотики своїм клієнтам.
  • У США, в штаті Орегон, поліціянти в сумці з написом “Точно не сумка, повна наркотиків” знайшли 79 таблеток фентанілу, три підроблені таблетки оксикодону та 230 г метамфетаміну.

Очікується, що вже завтра перші північнокорейські війська прибудуть до Курської області на допомогу Росії, повідомив начальник Головного управління розвідки оборони України Кирило Буданов.

Обіцянка американського мільярдера Ілона Маска роздавати гроші виборцям, які підпишуть його петицію на підтримку свободи слова та права на володіння зброєю, викликало критику у США через потенційне порушення виборчого законодавства.

Ввечері 22 жовтня російські війська вдарили по Харкову. За попередньою інформацією, зафіксовані влучання у Холодногірському та Салтівському районах Харкова.

Найкасовіший за всю історію фільм студій Marvel та Disney з рейтингом R “Дедпул і Росомаха” у національному прокаті в США заробив $636,3 млн.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.