Обама сказав, що Трамп «поводиться трохи смішно» і назвав його «божевільним»

Джерело: Sky News

Барак Обама прокоментував нещодавню поведінку Дональда Трампа і сказав, що вона викликає занепокоєння.

Виступаючи на мітингу в Мічигані, колишній президент процитував ряд речей, які нещодавно сказав Трамп і сказав, що він “поводиться трохи смішно”.

“Якби ваш дідусь поводився так, ви б хвилювалися. Нам не потрібно бачити, як виглядає старший, божевільний Дональд Трамп. Америка готова перегорнути сторінку”, – сказав він.

Зауважимо, що за даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Відомо, що Росія вербує в’язнів для війни в Україні, але нещодавній аналіз ВВС свідчить, що тепер приєднатись до армії РФ також закликають людей, які ще не постали перед судом.

Литва інвестує 10 млн євро у виробництво ракети-дрона “Паляниця” за “данською моделлю”, тобто напряму фінансуючи українського виробника.

Центральну медико-соціальну експертну комісію (МСЕК) буде ліквідовано до кінця тижня, повідомив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

До російської столиці прибув високопосадовець терористичного угруповання ХАМАС Муса Абу Марзук.

Власник соціальних мереж Facebook та Instagram Meta запровадить технологію розпізнавання облич в боротьбі з шахраями, які обманом використовують знаменитостей у своїй рекламі.