Ведмідь Паддінгтон отримав «офіційний» британський паспорт

Джерело: Euronews

Герой фільму ведмідь Паддінгтон отримав “офіційний” паспорт від Міністерства внутрішніх справ Великої Британії.

Співпродюсер майбутньої третьої частини фільму Роб Сілва повідомив, що отримав паспорт для подорожей Паддінгтона у Перу.

“Ми написали в Міністерство внутрішніх справ із запитом, чи можемо отримати копію, і вони справді видали Паддінгтону офіційний паспорт”, – сказав він.

В документі його вказали як Паддінгтона Брауна, британського громадянина, день народження якого 25 червня, а місце народження – Перу.

У майбутньому фільмі ведмідь повертається до Перу з родиною Браун, щоб відвідати свою тітку Люсі. Однак обставини змушують їх вирушити в пригоду в перуанських горах і тропічних лісах Амазонки.

Нова частина британського комедійного фільму вийде 8 листопада.

В прямому ефірі папуга колишнього судді з Іспанії Пахареса Паса почав наспівувати гімн мадридського “Реала”.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, виступаючи з нагоди річниці Угорської революції 1956 року, порівняв тиск з боку Європейського Союзу із тим, що угорці відчували під час комуністичного режиму. За словами Орбана, угорський народ у 1956 році боровся за свободу, і цей урок залишається актуальним.

115 українських та закордонних культурних діячів звернулися до ЮНЕСКО з проханням вплинути на Президента України Володимира Зеленського, щоб він припинив “невчасний демонтаж культурної спадщини” Одеси до закінчення війни.

Міністерство спорту заплатило українській тіктокерці яка живе за кордоном – 23-річній Валерії Гуторці – понад 6,6 мільйона гривень за допомогу в організації чемпіонату зі спортивної гімнастики.

Видання The New York Times опублікувало статтю про те, що з початку вторгнення в Україні збільшилась кількість власників собак, можливо тому, люди таким чином шукають товариства.