Джейсон Стейтем та Розі Гантінгтон-Вайтлі одружуються через вісім років після заручин

Джерело: RadarOnline

Зірка фільмів “Форсаж 8” та “Адреналін” Джейсон Стейтем одружується з британською моделлю Розі Гантінгтон-Вайтлі через вісім років після заручин.

Відомо, що актор майже 15 років перебуває у стосунках з моделлю. Пара вже двічі стала батьками, проте не поспішала офіційно оформлювати шлюб.

“Вони надзвичайно щасливі разом. У них були свої злети і падіння. Це в основному через те, що Стейтем був легковажним. Але він подолав свої проблеми із зобов’язаннями і довів, що є неймовірним партнером і батьком”, – розповіло джерело, наближене до пари.

За словами співрозмовника, закохані думають про третю спільну дитину. Це і стало причиною для офіційного оформлення стосунків.

“Вони жартують, що якщо ще будуть чекати, то опиняться в будинку для людей похилого віку ще до того, як зможуть зіграти весілля”, – сказав він.

Довідка. Стейтем та Гантінгтон-Вайтлі почали зустрічатися у 2010 році. Через 6 років актор освідчився коханій, але весілля так і не відбулося. У закоханих народився первісток – син Джек. Згодом вони стали батьками вдруге. У лютому 2022 року на світ з’явилася їхня спільна донька Джеймс.

Японський автовиробник Honda відкликає понад 720 800 автомобілів у США через побоювання, що паливний насос високого тиску може тріснути і спричинити витік палива.

У Закарпатті триває резонансна справа про зґвалтування неповнолітньої дівчини, яка вже більш як три роки…

Роман Гладкий, який наприкінці літа став начальником штабу командування Сил безпілотних систем (СБС), більше не обіймає цю посаду.

Народна депутатка 9-го скликання Юлія Яцик повідомила, що військовослужбовців, які хотіли приєднатися до 67-ої ОМБр, направили в іншу бригаду й на інші посади, без права вибору.

Питання цивільних заручників залишається не менш актуальним, аніж питання військовополонених. Адже кількість цивільних у полоні…