Amazon Prime Video зніме серіал за романом Стівена Кінга «Керрі»

Джерело: NME

Американський режисер Майк Фленаґан, відомий кіноадаптацією горорів Стівена Кінга, створить серіал “Керрі” із 8 епізодів за романом “короля жахів”.

Дата випуску проєкту ще невідома. Фленаґан, який у минулому працював над кількома іншими екранізаціями Кінга, також стане співавтором сценарію та виконавчим продюсером.

Нині вже ведеться робота над сценарієм, і припускають, що виробництво може розпочатися незабаром. Акторський склад проєкту ще не оголошено.

Як зазначається, “Керрі” стане останньою адаптацією Стівена Кінга, втіленою Фленаґаном. До того він виступав режисером стрічок “Доктор Сон”, “Гра Джеральда” і “Життя Чака”.

“Керрі” – перший опублікований роман Кінга – розповідає історію позбавленої друзів старшокласниці, яка зʼясовує, що має телекінетичні здібності. Вперше його екранізували у 1976 році з акторкою Сіссі Спейсек у головній ролі. Фільм отримав продовження в 1999 році під назвою “Лють: Керрі 2” і рімейк 2013 року, в якому зіграли Хлоя Грейс Морец і Джуліанна Мур.

Естонський міністр внутрішніх справ Лаурі Ляенеметс запропонував уряду законопроєкт про заборону в Естонії діяльності церков чи парафій, пов’язаних із організаціями, що підтримують агресію Росії.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк заявив, що “нульова толерантність до корупції” – єдине, що можна запропонувати для викорінення зловживань у системі комплектування.

Громадський рух “Маніфест 42” закликав Президента України Володимира Зеленського накласти вето на закон № 11416-д про підвищення податків, оскільки він суперечить Конституції.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Житомирської області позбавила адвокатку-пропагандистку права на заняття адвокатською діяльністю за скаргою Офісу Генерального прокурора

24 жовтня Палата попереднього провадження II Міжнародного кримінального суду дійшла висновку, що Монголія не співпрацювала під час арешту і видачі Володимира Путіна всупереч положенням Римського статуту, чим завадила діяльності Суду.