Армія РФ атакувала мирних жителів Донеччини: троє загиблих і семеро поранених

Джерело: Національна поліція України

Внаслідок російських обстрілів населених пунктів Донецької області за добу відомо про трьох загиблих та семеро поранених.

Зафіксовано понад 3 тисячі обстрілів по лінії фронту та житловому сектору.  

У Різниківці внаслідок артилерійського обстрілу загинула людина.

Уночі на Олександро-Калинове росіяни скинули авіабомбу “ФАБ-250”, вбивши двох цивільних осіб, ще двох – поранено. 

Також бомбою “ФАБ-250” ворог атакував Мирноград – травмовано щонайменше трьох мешканців.

Є поранений у Плещіївці, яку ворог обстріляв з артилерії.

Крім того, сьогодні зранку противник завдав удару по Лиману – щонайменше одна особа поранена.

Видання The New York Times опублікувало статтю про те, що з початку вторгнення в Україні збільшилась кількість власників собак, можливо тому, люди таким чином шукають товариства.

Міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер виступив із пропозицією запровадити для українських біженців окремий правовий статус, який дозволить знизити витрати на соціальні виплати та сприяти залученню біженців на ринок праці.

Генштаби Росії та Білорусі почали підготовку до проведення спільних військових навчань “Захід-2025”, про що повідомив міністр оборони Білорусі Віктор Хренін.

У вересні РФ запустила понад 1300 дронів-камікадзе по території України. За даними британської розвідки, це найбільша кількість безпілотників, запущених за місяць від початку повномасштабної війни.

Сьогодні, 23 жовтня, міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що є докази того, що війська Північної Кореї знаходяться в Росії.