Обама на мітингу на підтримку Гарріс зачитав трек Емінема

Джерело: ABC News

Репер Емінем витупив на мітингу віцепрезидентки та кандидатки у президенти США Камали Гарріс у Детройті. Виконавець запросив на сцену Барака Обаму і експрезидент у відповідь зачитав реп з треку Емінема “Lose Yourself”.

Під час виступу Емінем зауважив, що Детройт та штат Мічиган загалом дуже важливі для нього і наголосив на важливості виборів.

“Напередодні цих виборів ми знаходимося в центрі уваги як ніколи, і я думаю, що важливо використовувати свій голос, тому я закликаю всіх вийти та проголосувати”, – сказав репер та запросив Обаму.

Колишній президент США вийшов на сцену та сказав, що неодноразово виступав на мітингах і зазвичай ніколи не хвилюється.

“Але я відчував щось на зразок того, коли мене представив Емінем”, – дролав він, зачитавши уривок з”Lose Yourself”.

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy

There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti

He’s nervous, but on the surface he looks calm and ready

To drops bombs, but he keeps on forgetting

Велика Британія та Німеччина в середу, 23 жовтня, підписали “визначну оборонну угоду”, спрямовану на посилення безпеки, інвестицій і робочих місць.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що гроші, які мали б піти на соціальні виплати українським біженцям у Німеччині, слід віддавати напряму Україні.

Проблема адаптації ветеранів та ветеранок з інвалідністю гостро стоїть на порядку денному суспільства сьогодні –…

Людство вперше у своїй історії порушило рівновагу колообіг води у світі, що спричиняє водний дефіцит, завдає шкоди економіці та загалом людському життю.

Від початку року в Україні вкрали 765 авто. Цьогоріч найбільш популярними серед крадіїв стали автівки марки NISSAN — 61 викрадення (8%). ВАЗ та VOLKSWAGEN також тримаються у трійці лідерів — 57 (7.5%) та 53 (6.9%) машини.