«Пийте пиво і не виходьте заміж»: 105-річна жінка поділилась своїм секретом довголіття

Джерело: Daily Mail

Мешканка будинку людей похилого віку в Англії Кетлін Хеннінгс разом з друзями відсвяткувала своє 105-річчя й розповіла свій секрет довголіття.

П’ючи ірландське пиво Guinness, вона дала пораду, як прожити довге та насичене життя: “Пий Guinness і не виходь заміж!”

Фото: Daily Mail

Вона сказала, що вперше спробувала це пиво у віці 18 років, оскільки її батьки любили його. Зараз вона вважає, що регулярне вживання Guinness допомогло їй досягти неймовірного віку 105 років.

На честь її дня народження компанія Guinness подарувала жінці персональний кошик з півлітровими склянками, капцями, кухонним фартухом, шоколадними цукерками і великою кількістю пива. 

“Було так приємно бачити моїх прекрасних друзів і сусідів. Мене побалували. Дуже дякую”, – сказала Кетлін.

Від початку року в Україні вкрали 765 авто. Цьогоріч найбільш популярними серед крадіїв стали автівки марки NISSAN — 61 викрадення (8%). ВАЗ та VOLKSWAGEN також тримаються у трійці лідерів — 57 (7.5%) та 53 (6.9%) машини.

Зірка серіалу “Рятувальники Малібу” Майкл Ньюман помер у віці 67 років, після того, як 18 років тому в нього діагностували хворобу Паркінсона.

Кабінет міністрів України запровадив зміни до правил, що визначають підприємства, установи та організації, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення під час особливих періодів.

Зірка фільмів “Форсаж 8” та “Адреналін” Джейсон Стейтем одружується з британською моделлю Розі Гантінгтон-Вайтлі через вісім років після заручин.

В прямому ефірі папуга колишнього судді з Іспанії Пахареса Паса почав наспівувати гімн мадридського “Реала”.