До РФ для зустрічі з офіційними особами прибув представник ХАМАСу

Джерело: Reuters

До російської столиці прибув високопосадовець терористичного угруповання ХАМАС Муса Абу Марзук.

Про його приїзд до Москви повідомило пропагандистське РИА Новости. Вказано, що візит Муси Абу Марзука запланований, і він зустрінеться з російськими офіційними особами.

Жодних інших деталей про візит заступника голови політбюро ХАМАСу пропагандисти не надали.

Варто зауважити, що Росія має зв’язки зі всіма представниками Близького Сходу – Ізраїлем, Ліваном, Іраном, Палестиною, а також терористичними угрупованнями, такими як ХАМАС.

Велика Британія та Німеччина в середу, 23 жовтня, підписали “визначну оборонну угоду”, спрямовану на посилення безпеки, інвестицій і робочих місць.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що гроші, які мали б піти на соціальні виплати українським біженцям у Німеччині, слід віддавати напряму Україні.

Проблема адаптації ветеранів та ветеранок з інвалідністю гостро стоїть на порядку денному суспільства сьогодні –…

Людство вперше у своїй історії порушило рівновагу колообіг води у світі, що спричиняє водний дефіцит, завдає шкоди економіці та загалом людському життю.

Від початку року в Україні вкрали 765 авто. Цьогоріч найбільш популярними серед крадіїв стали автівки марки NISSAN — 61 викрадення (8%). ВАЗ та VOLKSWAGEN також тримаються у трійці лідерів — 57 (7.5%) та 53 (6.9%) машини.