Тайсон Ф’юрі розповів, що перед боєм з Усиком його дружина перенесла викидень

Джерело: Sky News

Британський боксер Тайсон Ф’юрі розповів, що його дружина перенесла викидень перед його поразкою Олександру Усику в Саудівській Аравії в травні.

Ф’юрі сказав, що його дружина Періс була на шостому місяці вагітності, коли втратила їхню восьму дитину напередодні його бою з Усиком, в якому він втратив титул чемпіона світу за версією WBC у важкій вазі.

Фото: PA Images

“Вона була на шостому місяці вагітності. Це не схоже на маленький викидень на початку – ви повинні фізично народити мертву дитину, самостійно, поки ваш чоловік перебуває в чужій країні. Пройти через це самотужки недобре”, – сказав він.

Ф’юрі додав, що його дружина не розповідала йому про викидень перед боєм, але “я знав, що є проблема”, коли вона сказала, що не може бути присутньою на бою в Ер-Ріяді.

“Я сказав своєму брату: “Вона втратила цю дитину”. Вона ніколи не казала мені, що втратила дитину, але я знав. Коли я повернувся, то отримав неминуче підтвердження, що його вже немає, але вона приховувала це. Я не міг бути поруч з нею в той момент. І це важко для мене”, – розповів він.

Ф’юрі наполягає, що викидень його дружини не вплинув на його бій проти Усика.

“Це не виправдання – ні, чорт забирай. Я людина честі. Я роблю те, що повинен робити, коли я там”, – сказав він.

Суперники знову зустрінуться в бою 21 грудня.

  • Британського боксера Тайсона Ф’юрі вивели з пабу у Моркамбі, Ланкашир (Західна Англія), після того, як він випив надмірну кількість алкоголю. Інцидент стався у п’ятницю ввечері в барі Nowhere, де Ф’юрі перебував із друзями та фанатами.

Вчора, 23 жовтня, в Німеччині 57-річному росіянину висунули обвинувачення у вбивстві двох українських військовослужбовців.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував запуск шести нових послуг у “Дії”.

У Покровську, що на Донеччині, станом на 24 жовтня зруйновано майже всю критичну інфраструктуру міста.

Президент України Володимир Зеленський зробив звернення у Міжнародний день ООН зазначивши, що її генсек Антоніу Гутерреш перебуває на саміт РФ у Казані, північнокорейські війська можуть направляти до лінії фронту в Україні.

Речник Президента України Сергій Никифоров спростував інформація ЗМІ про те, що сім країн не поспішають підтримувати запрошення України до НАТО.