Джастін Бібер уперше прокоментував арешт репера P. Diddy

Джерело: US Weekly

Канадський співак Джастін Бібер, якого вважають однією з ймовірних жертв Шона Diddy Комбза, відреагував на арешт репера і скандальні звинувачення проти нього.

За даними видання, після того, як у вересні Комбза заарештували за звинуваченнями у секс-торгівлі, сексуальній експлуатації та рекеті, Джастін Бібер дистанціювався від нього.

“Джастіну порадили триматися якомога далі від усього, що пов’язано з Diddy”, – повідомило джерело.

Співрозмовник розповів, що Джастіну, який познайомився з Комбзом ще підлітком, “абсолютно огидний” скандал із Diddy. Музикант “не хоче мати нічого спільного з усією цією ситуацією”.

“Це в його минулому, і там він і хоче це залишити”, – наголосило інше джерело.

За словами співрозмовника, Джастін, який нещодавно вперше став батьком, “хоче захистити себе”. Тому він намагається зосередити увагу на позитивних моментах свого життя.

“Психологічно Джастін зараз у важкій ситуації. У нього така історія з Diddy, і звинувачення проти нього було важко опрацювати”, – зауважило джерело.

Водночас інсайдер додав, що співак у захваті від свого нового статусу батька, про який мріяв кілька років.

“Його щастя від того, що він – батько, переважило його тривогу щодо Diddy”, – резюмував він.

Практика засудження українських полонених в Росії стала цілком звичною за майже три роки повномасштабної війни….

Генеральний секретар Організації об’єднаних націй (ООН) Антоніу Гутерреш сьогодні, 24 жовтня, в День ООН, виступив на саміті БРІКС у російській Казані. У своїй промові він закликав до “справедливого миру”.

Фінська компанія Nokia Oyj планує скоротити майже дві тисячі робочих місць у Китаї в межах масштабної програми скорочення витрат.

У Міноборони встановили нові вимоги до контролю за якістю предметів речового забезпечення Збройних сил України за запитом військовослужбовців. Новий стандарт контролю якості речового забезпечення військових, який розробило Центральне управління контролю якості Міноборони, набув чинності цього місяця.

Понад 10 500 акторів, музикантів та авторів написали відкритого листа, в якому виступили проти неліцензійного використання їхньої творчості для створення інструментів штучного інтелекту.