Сподіваюся, вас засудять: соцмережі зреагували на поцілунок Христини Соловій з хлопчиком

Джерело: Христина Соловій

Співачка Христина Соловій збурила соцмережі через поцілунок з хлопчиком на своєму концерті.

Відповідний ролик з поцілунком виконавиця опублікувала у соцмережі X.

“Діти вчать нас бути невимушеними та сміливими. Не показуйте емці тільки”, – написала вона.

На опублікованому відео Христина Соловій сидить на сцені, а поряд з нею стоїть хлопчик, якому на вигляд 6-8 років. Співачка тримала голову так, аби хлопчик міг поцілувати її у щоку, та коли він нахилився, вона повернула голову, відтак вийшов поцілунок у губи.

Допис виконавиці зібрав чимало коментарів, значна кількість яких – з засудженням її вчинку.

Хтось зауважив, що це – кримінальне правопорушення передбачене ст. ККУ (злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності). Дехто написав про педофілію, а деякі користувачі закликали батьків хлопчика звернутись до суду.

“Огидніше за це тільки тріумфальна поза, якою ви закінчила цю ситуацію. Сподіваюся, батьки хлопця вас засудять” – мовиться в одному з коментарів.

Дехто порівняв вчинок співачки з діями репером P. Diddy, якого підозрюють у сексуальному насильстві, зґвалтуваннях тощо, зокрема й щодо дітей.

Хтось відкрито звинуватив Соловій у ненормальній поведінці та закликав видалити допис.

“Пані Христино, ви йо**ута, не робіть так більше. Якщо вам треба пояснювати чому саме ви йо**ута — то вам може пояснити та розумна жінка, яка підказувала на інтервʼю у Емми, що педофілія — це погано”.

“Ви невимушена ідіотка, просто неможлива”.

“Пані Христино будь ласка видаліть цей крінж, це ганьба”.

Дехто зауважив, що якби було навпаки – коли дорослий чоловік поцілував дівчинку на сцені – це викликало б куди більший резонанс.

Дехто зауважив, що про Христину Соловій дізнаються виключно через її неоднозначні вчинки.

Хтось закликав не оцінювати дії виконавиці як дорослої людини.

Не обійшлось і без мемів на цю тему.

Європейський Союз розглядає можливість підвищення мит на додаткові сільськогосподарські та продовольчі товари, а також добрива з Росії та Білорусі.

Туреччина завдала авіаударів по ймовірних цілях курдських бойовиків у Сирії та Іраку після того, як звинуватила Робочу партію Курдистану (РПК) у теракті в Анкарі 23 жовтня.

Президент України Володимир Зеленський не підпише законопроєкт про скасування сезонного переведення годинників на літній час, який Верховна Рада ухвалила влітку, повідомляє “ВВС Україна” з посиланням на власні джерела.

Вчора, 23 жовтня, в Німеччині 57-річному росіянину висунули обвинувачення у вбивстві двох українських військовослужбовців.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував запуск шести нових послуг у “Дії”.