РФ внесла технічні зміни до КАБів, щоб вони летіли на більшу відстань

Джерело: речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин в етері телемарафону

Російські військові внесли технічні зміни у керовані авіаційні бомби (КАБи), і тепер вони летять на більшу відстань.

Волошин зауважив, що близько місяця тому окупанти почали атакувати КАБами ще одне місто – Запоріжжя, яке знаходиться за 30 км від лінії бойового зіткнення.

“Тому це свідчить про те, що противник вніс певні зміни в конструкцію цих КАБів, і вони тепер долітають значно далі, ніж раніше. Ворог почав застосовувати ці КАБи по Запоріжжю та інших містах у зоні їх досяжності”, – пояснив речник.

Під час поїздки на фронт лідеру фракції “Євросолідарність” Петру Порошенку подарували російський дрон “Ланцет”, який збили військові.

Російська інфлюенсерка Валерія Федякіна обманом виманила у інвесторів понад 22 мільйони доларів, які потім надіслала на потреби українського війська.

На Вінниччині викрили керівництво та членів військово-лікарської комісії (ВЛК), які оформили інвалідність колишньому місцевому депутату, якого підозрюють у замовному вбивстві.

Український боксер Олександр Усик закликав кандидата в президенти США Дональда Трампа посприяти у звільненні бійців “Азова” та інших українців з російського полону. 

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус має намір придбати 600 крилатих ракет Taurus, але ще не забезпечив необхідного фінансування.