Українців планують залучити до роботи над внутрішнім Планом перемоги – Зеленський

Джерело: Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 25 жовтня, заявив, що планує залучити українців до розробки внутрішнього Плану перемоги.

Зауважимо, що за даними ЗМІ, Зеленський готує ще один план щодо війни – внутрішній, який би допоміг країні вистояти.

Глава держави також доручив створити технологічну Ставку з пріоритетом на дрони, зокрема на ті, які можуть збивати ворожі “шахеди”.

До того ж Зеленський наказав ГУР і СБУ активізувати зусилля з визволення цивільних осіб із російського полону, зазначивши, що результати в цій справі наразі є недостатніми.

За його словами, наразі також планують ухвалити рішення для підтримки людей. 

“Я доручив уряду запровадити з 1 грудня нову програму, яка буде відчутною для кожної сім’ї в Україні. Є-підтримка для всіх наших людей – дорослі, діти, кожна сім’я в Україні”, – сказав він.

Президент пояснив, що планують виділити по тисячі гривень на людину. Кошти можна буде витратити на оплату українських товарів і послуг, лікарські засоби, українські книжки, культурні послуги, а також донатити для потреб військових. 

Кабмін має визначити усі деталі і, за словами Зеленського, кошти мають надійти українцям першого грудня.

  • Володимир Зеленський презентував українцям план перемоги України над РФ. Українці та партнери відреагували критично. Президенту більше не вірять та публічно критикують навіть ті, хто ще рік тому наголошував на необхідності утриматися до нашої перемоги. Поглянемо на ключові пункти плану, які розчарували українців.
  • Букви розповіли, як ЗМІ та користувачі соцмереж відреагували на “план перемоги” Зеленського.

Протягом дня, 25 жовтня, армія РФ здійснила 74 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 153 вибухи. 

За словами людей, знайомих із ситуацією, російський завод Arctic LNG 2 припинив зрідження природного газу через посилення санкцій, які обмежують його можливості доставляти та продавати вантажі.

Російські війська завдали ракетного удару по Дніпру, внаслідок чого є постраждалі.

З початку доби, 25 жовтня, на фронті вже відбулося 142 бойових зіткнення.

Внаслідок вечірньої атаки РФ по багатоповерхівці Києва вже відомо, що є загиблий та поранені.