Бренд «Наша Ряба» звинувачують в крадіжці ідеї для реклами

Джерело: Ірина Метньова/Facebook

Бренд “Наша Ряба” звинувачують в крадіжці ідеї Vandog Agency. Компанія зняла рекламу, схожу до запропонованої агенцією, хоч раніше відкинула ідею як “занадто традиційну”.

“МХП (власник “Нашої Ряби” – ред.) зняв ролик на запропоновану агенцією Vandog ідею і забув у нас її купити”, – стверджує Ірина Метньова, засновниця Vandog Agency.

За її словами агенція отримала запрошення від групи бренд-маркетингу в МХП “М’ясо птиці” на безплатний тендер на гомілку від Наша Ряба.

“Послухали бренд-менеджерів, забрифувались. Пішли та створили три концепції з сценарієм, віжуалами, тощо”, – каже Метньова.

Агенція в травні презентувала ідею, однак отримала відмову.

Джерело: Ірина Метньова/Facebook

Однак згодом на екрани вийшла реклама, схожа до запропонованої агенцією ідеї.

Ідея Vandog Agency:

Джерело: скриншот презентації

Джерело: скриншот презентації

Реклама Нашої Ряби:

Букви звернулись до МХП за коментарем. Вони стверджують, що використали не ідею Vandog Agency, а власної креативної команди, яку вони отримали раніше.

  • Співачка Тейлор Свіфт повертається в тур, і команда Камали Гарріс користується нагодою, щоб нагадати її шанувальникам про необхідність голосувати. Так, кампанія Гарріс купила фільтри у Snapchat, щоб отримати прихильність молоді на виборах

Будинок у Лос-Анджелесі, де помер Метью Перрі, продали.

За даними ЗМІ, Президент України Володимир Зеленський вважає, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах у США, його непередбачуваність може допомогти у боротьбі з РФ.

Ввечері 25 жовтня президент Володимир Зеленський раптово “повернув” українців у 2008 рік – до війни залишалось 6 років, долар був по 5 грн, а прем’єром – Юлія Тимошенко, яка першою в Україні здогадалась напряму роздавати гроші з державного бюджету заради електоральних бонусів. Щоправда, тоді економічна криза ще не встигла вдарити по Україні, а в Тимошенко наближались вибори, де її головним конкурентом був Віктор Янукович – тоді як в Зеленського російська армія наближається до Дніпра, на армію не вистачає 500 мільярдів гривень, через що влада підняла податки, а курс долара впевнено рухається до 42 грн.

В суботу, 26 жовтня, в Австралії три людини загинули після того, як два легкомоторних літаки зіткнулися в повітрі і впали в лісистій місцевості.

Державна податкова служба України залучила до декларування доходів контент-мейкерку з платформи OnlyFans, що дозволяє ділитися еротичним контентом.