На ринку 7 км в Одесі стався конфлікт з ТЦК

Джерело: Новости Одесса

26 жовтня на одеському ринку 7 км виник конфлікт цивільних з працівниками ТЦК.

За повідомленням місцевих телеграм-каналів, працівники ринку вийшли, аби прогнати працівників ТЦК.

Зазначається, що це сталось після того, як ТЦК затримав кількох осіб. Працівники ринку зібрались, аби тих, кого затримали – відпустили.

Трохи згодом адміністрація ринку підтвердила конфлікт між відвідувачами 7 км та ТЦК. Адміністрація запевнила, що зараз все спокійно, а затриманих осіб ТЦК відпустив.

Повідомляється, що на місце інциденту приїхав посадовець, який поговорив з людьми. Після цього конфлікт припинився.

Компанія Deep Blue Aerospace під час прямої трансляції продала два квитки на політ у космос на китайському ракетному кораблі, який планують запустити у 2027 році.

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі публічно звернулась до міністра внутрішніх справ Вахтанга Гомелаурі щодо ситуації на виборчих дільницях, адже не може з ним зв’язатися.

Американський актор та кінопродюсер Леонардо Ді Капріо підтримав віцепрезидентку США Камалу Гарріс на пост президента США.