Туман та без опадів: прогноз погоди на 27 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 27 жовтня, в Україні збережеться суха погода.

Мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці у східних, західних, Вінницькій та Одеській областях місцями туман.

Вітер переважно південний, 5-10 м/с.

Температура вночі 2-7° тепла, на сході країни від 3° тепла до 2° морозу; вдень 11-16° тепла, на Прикарпатті й Закарпатті до 19°.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 11-16°. У столиці вночі 5-7° тепла, вдень 13-15°.

Фото: Укргідрометцентр

Колишня перша леді Мішель Обама виступила на підтримку віцепрезидентки Камали Гарріс у передвиборчій кампанії. Вона зосередила увагу на загрозах, які, на її думку, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп несе для здоров’я жінок.

Ілон Маск, який уже є найбагатшою людиною у світі, додав ще $26 мільярдів до своїх статків 24 жовтня після того, як акції його компанії Tesla продемонстрували найбільше зростання з 2013 року.

У ніч на 27 жовтня російські війська завдали ударів по енергетичних об’єктах у Сумській області. Зокрема атака з використанням безпілотників типу “шахед” спрямовувалась на об’єкти критичної інфраструктури в Роменському районі.

Федеральна прокуратура Нью-Йорка висунула обвинувачення генералу Корпусу вартових Ісламської революції Ірану (КВІР) Рухоллі Базганді та ще трьом особам щодо змови з метою вбивства журналістки “Голосу Америки” Масіх Алінеджад у Брукліні у 2022 році.

Кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс зрівнялися за рівнем підтримки у семи штатах, які можуть вплинути на результати голосування.